Bir Engelleme de Malatya’dan!

Furkan Derneği’nin yarın Malatya’da gerçekleştireceği bayan konferansının afişleri dün gece itibariyle birtakım güçler tarafından toplatıldı. Ak Partili Malatya Belediyesinin haberinin olmadığı bu engellemeyi hangi güçler, kime yaptırmaktadır?

Semra Kuytul Hocahanım’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans, Ak Partili Belediye’ye ait olan bir salonda gerçekleştirilecek. Konferans için Belediye’nin salonunu tahsis eden Malatya Belediyesinin böyle bir engelleme yapacağına ihtimal vermiyoruz. Bu engellemeyi Belediye yoluyla yapamayan derin güçler başkalarını devreye sokmaktadırlar.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak tüm baskı ve engellemeleri şiddetle kınıyoruz.

21 Mayıs 2016