İptallerin Ardı Arkası Kesilmiyor!

Kahramanmaraş’daki bayanlara yönelik konferansımız da İPTAL EDİLDİ!
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar düzenlemekteyiz. Kahramanmaraş’ta gerekli tüm izinler alınarak 3 Aralık 2016 Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız bayan konferansımız hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin Valilik kararı ile iptal edildi.

Vakfımızın asıl gayesi, hakiki imana ulaşmış, ibadete âşık, ahlak sahibi ve Allah (cc)’ın yeryüzünde hâkimiyeti için meşru yollarla mücadele eden, hayırlı işlerde topluma öncülük yapacak ÖNCÜ BİR NESİL HAZIRLAMAKTIR.

Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi yarın (2 Aralık 2016 Cuma) akşam yapacağı tefsir dersinin ardından konferans iptalleri hakkında açıklama yapacaktır.

01 Aralık 2016

1. hatice dedi ki:

Allahim bu zulmu yapanlari sen goruyosun zalimlere firsatverme . Onlari sana havale ediyoruz hocam yikilmayin ayakta durun size daha cok lazimsiniz bizler de oyle uyuyorduk ama illim aldikca rabbimizi tanidikca uyandik hic bisey bilmiyorduk bu yola basladim ve sonunda uyandim allahim dahada uyandirsin. Cumlemizide arkanizdayiz hocam