İskenderun Konferansıyla İlgili Önemli Açıklama!

Furkan Vakfı olarak 29.05.2016 tarihinde İskenderun’da gerçekleştirmek üzere başvurduğumuz ve gerekli tüm izinleri aldığımız konferansımız hiçbir haklı gerekçe gösterilmeden Kaymakamlık tarafından iptal edilmiş ve tüm duyuru çalışmaları Emniyet Güçleri ve Zabıta Ekipleri tarafından şiddetle engellenmiştir.

Furkan Vakfı olarak bu haksız iptali kabul etmediğimizi ve konferansa izin verilmezse oraya gidip basın açıklaması yapacağımızı resmi sitemizden duyurmuştuk.

Bu durumda basın açıklaması esnasında arkadaşlarımıza gelecek maddi manevi herhangi bir zarardan, İskenderun Kaymakamlığı ve Emniyet güçleri sorumludur.

29 Mayıs 2016

1. dörtyollu hakan dedi ki:

bir siz eksiktiniz müslümanların başına bela istemiyoruz defolun dörtyoldan ve hataydan