KAMUOYUNA DUYURULUR

İnternet ortamında Adana’da yerel bir haber sitesinde ‘Furkan Vakfı’nın bir siyasi partinin afişlerinin üzerine kendi afişlerini astığına’ dair bir haber yayınlanmış bulunmaktadır. Bu afişlemeyi kimin yaptığını bilmiyoruz ve bizden biri olduğunu da zannetmiyoruz. Çünkü Hocamız her zaman bize ‘başkalarının afişlerinin üzerine afiş asmayalım’ diye tembihte bulunmuştur. Eğer biz böyle bir şey yapacak olsaydık şehrin her tarafındaki afişlere yapardık.

Furkan Vakfı olarak yıllardır konferans ve afiş çalışmaları yapıyoruz. Bugüne kadar ne bir siyasi partinin ne de bir başkasının devam etmekte olan etkinlik afişlerinin üzerine herhangi bir afiş asmadık. Böyle bir saygısızlık önceki yıllarda bize yapıldığı halde biz kimseye bunu yapmış değiliz.

Bu haberin tartışma çıkarmak ve tahrik etmek amacıyla yapıldığını düşünüyor ve bu haberi yapanların derin devletle bağlantılı karanlık kişiler olduğundan şüpheleniyoruz.

Takdir halkımızındır.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı

18 Mayıs 2015

1. Furkan Vakfı dedi ki:

Bu duyuru Adana da bir haber sitesinde çıkan bir haber üzerine yapılmıştır. Haberi yapan kişinin bahsi geçen partiyle ve mensupları ile bir ilgisi yoktur. Yorum yapan kişilerin yorumları kendilerini bağlar. Lütfen olayı farklı mecralara çekecek yorum yapmaktan kaçınınız.

2. kamil taze dedi ki:

Bazıları kardeşleri birbirine düşürmeye çalışmıştır. Hüda par lı abilerin ve öncü nesil kardeşlerimiz yalan dolan haberlere kanmayacak bilinçli islami gruplardır

3. kamil taze dedi ki:

Huda par ve oy kullanmayan öncü nesil abilerin kardeşliğine selam olsun vallahi sizleri sadece allah için seviyor ve destekliyorum ikinizde benim rehberlerimsiniz

4. candew dedi ki:

Alparslan Kuytul Hoca Efendiyi biraz yakından tanıyın .bu iftiralar ı araştırmadan sormadan gündeme getirmem insafsızcadır .Velev ki böyle birşey yapılsın bu mesele genele mi maledilmelidir . Cemaat, içerisinde bir sürü insan barındırır bir tanesi hata yapamaz mı ki bu meseleyi genele taşıyorsunuz . Komşunun evi yansın ben yumurtamı pişireyim mantığının küfürden başka kimseye faydası yok kardeşlerim . Unutmayın ki bizi birbirimiz e düşürmek istiyorlar. Oyuna provakatif eylemlere karşı uyanık olun . Zeki insan bir adım sonrasını düşünür yani bu mesele nereye gider kimim işine yarar sebep ve sonuç ilişkisi kurulduğunda faydalanan kişi ya da gurub kimse hatayı ve oyunu ondan bilin ..vesselam