Mersin Valiliği ve Emniyetinden Zulüm!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak;Öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar düzenlemekteyiz. Yaklaşık üç yıldır çeşitli yollarla engellenen ve iptal edilen konferanslarımıza Mersin konferansımızın iptali ile bir yenisi daha eklendi.

29 Aralık 2017 Cuma günü Mersin’de gerçekleştirmeyi planladığımız, Alparslan KUYTUL Hocaefendi’nin de konuşmacı olarak katılacağı “Ümmet Olma Yolunda ” konulu konferansımız gerekli tüm izinler alınmasına rağmen son anda valiliğin ve emniyetin haksız kararı ile iptal edildi.

mersin-valilik-belgesi

1-mersin-emniyet-iptal-belgesi

Günlerdir yapılan hazırlıklar emekler ve masraflar hiçe sayılarak programımızın bu şekilde iptal edilmesini şiddetle kınıyoruz!

Bu durumun kamuoyunca bilinmesini istiyor ve hiçbir engellemenin ve hiçbir engellemenin Furkan Hareketini yıldıramayacağını, aksine Allah’ın izniyle daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını bildiriyoruz…

Alparslan Kuytul Hocaefendi iptal edilen konferans yerine bu akşam Mersin İl Temsilciliğimizde halkımızla buluşacaktır.

Program tv.furkan.com, furkanvakfi.net sitelerimizden ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanacaktır.

29 Aralık 2017