07 Mayıs 2018
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Olarak; YANDAŞ VE TETİKÇİ STAR GAZETESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ! Çoğunluğu Adana'dan olan Furkan gönüllülerine 10 ilde 23 adrese bu sabah eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Olayın medyaya yansımasıyla birlikte tetikçi ve yandaş Star gazetesi yalan ve iftira dolu bir haberle olayı duyurdu. "Suç örgütü Furkan Vakfına Operasyon" başlığını atarak hukuki hiç bir dayanağı olmadan Vakfı suç örgütü kapsamına girdirir tarzda haber yapması sebebiyle YANDAŞ VE TETİKÇİ STAR GAZETESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ! Tekzip yayınlamadıkları takdirde haklarında hukuki işlem başlatacağımız ve meşru tüm yollarla hakkımızı arayacağımız tarafımızca tüm halkımıza duyurulur. Furkan Egitim ve Hizmet vakfı toplumun ıslahı için çalışan, gayesi Allah rızası olan bir Vakftır. Şimdiye kadar hakkında açılmış herhangi bir dava da söz konusu değildir. Bir vakfın veya grubun suç örgütü ilan edilebilmesi için bir Yargı kararı gerekmektedir. Vakfımızın suç örgütü olduğuna yönelik bir Yargı kararı yoktur. Bu sebeple yandaş Star gazetesinin bu haberi iftiradan ibarettir. Masumiyet karinesinin açık bir şekilde ihlal edildiğini ve kendini yargıç zanneden bu sözde Medya mensuplarının yargısız infaz yaparak Vakfımızı ve Vakıf gönüllülerini karşılarına aldıklarını görüyor ve bu yapılanları şiddetle kınıyoruz.