Yeni Sitemiz Yayında!

Selamun Aleyküm

Furkan Vakfı İnternet Birimi olarak sitemizi yenilediğimizi söylemekten mutluluk duyuyoruz. Aslında sitemizde yapmak istediğimiz birçok yeniliği henüz gerçekleştirememiş olsak da yeni sitemizi bir an önce açmayı ve yapacağımız diğer yenilikleri de siz değerli takipçilerimizle birlikte yapmayı ve bu değişime sizin de şahit olmanızı daha uygun bulduk.

Öncelikle şu müjdeyi verelim ki, internetteki varlığımız artık sadece www.furkanvakfi.net sitesinden ibaret değil. www.furkanvakfi.net artık diğer tüm sitelerimize açılan bir kapı oluyor. Yayın hayatına yeni başlayan www.furkanhaber.net haber sitemiz, canlı ve interaktif olarak temel eğitim derslerinin verildiği www.islamidersler.com sitemiz, pek yakında yayın hayatına başlayacak olan ve tüm videolarımızın yer aldığı aynı zamanda 24 saat yayın yapacak www.tvfurkan.com Web TV sitemiz, Furkan Nesli dergisinin yenilenen sitesi www.furkannesli.com, bununla beraber www.alparslankuytul.com, www.grupfurkan.biz ve daha birçok site ve sosyal paylaşım kanalları bunlardan bazıları.

Ana sitemiz olan www.furkanvakfi.net artık daha modern ve kullanışlı ara yüzüyle karşınızda, inşallah yakında sitemizde birçok yeniliğe de şahit olacaksınız bunlardan bazıları şöyle:

• Sitemize üye olmanız durumunda -cep telefonlarında olduğu gibi- son gelişinizden bu yana yapılan yeniliklerin sayısını artık menülerin üzerinde görebileceksiniz.
  • Hocamızın tüm videoları yazılı metin haline getirilecek ve artık bu metinler içinde arama yapabileceksiniz, metinde gördüğünüz herhangi bir yere tıklayarak videonun ilgili yerini seyredebileceksiniz.
  • Ayrıca tüm videolar İngilizce, Almanca ve Arapça dâhil birçok dile çevrilecek. Türkçe yazım ve çeviri işleri çok uzun ve meşakkatli işler olduğu için bu konuda bize yardımcı olabilecek kardeşlerimizin bize info@furkanvakfi.net adresinden ulaşmalarını rica ediyoruz.
  • Vakfımızın ve faaliyetlerimizin tanıtımı için yeni ve kapsamlı bir “Bizi Tanıyın” sayfası da yakında sizlerle olacak.
  • Ayrıca belirli aralıklarla yapılacak anketler, videolar için biri bitince diğer videoya geçmeyi sağlayacak çalma listeleri, cep telefonları ile daha iyi uyumluluk, konulara göre soru cevapların tasniflenmesi ve bunun gibi pek çok şey de sitemizde yakında bulabileceğiniz yeniliklerin arasında.

Vakfımızın Android uygulaması ve haber sitemiz www.furkanhaber.net in Android uygulaması da Google Play’den kullanımınıza sunuldu. Google Play de Furkan Vakfı olarak arama yapmanız halinde ikisine de ulaşabilirsiniz.

Ayrıca yakında çok geniş bir Kuran sitesi ve birçok meale aynı anda ulaşarak araştırma yapabileceğiniz Kur’an Meali ve Tefsir sitemizde yayında olacak.

Sitemizde ve diğer kanallarımızda gördüğünüz hataları ve yenilik önerilerinizi bildirmek için bize info@furkanvakfi.net adresinden ulaşabilirsiniz.

Size yakında daha çok müjde verebilmek dileği ile şimdilik Allah’a emanet olunuz.

06 Şubat 2015

1. abdulakadir dedi ki: