Konferanslarımıza Ambargo Devam Ediyor | Diyarbakır Bayan Konferansımızda İptal Edildi

3 yılı aşkındır çeşitli yollarla konferanslarımızın engellenmekte olduğu kamuoyunca bilinirken ve geçtiğimiz günlerde (22 Nisan cumartesi günü) Adana Atatürk parkında gerçekleştirmek istediğimiz programda polisin acımasızca müdahalesi ile karşılaşıldı. Olaydaki polis şiddeti Türkiye gündemine oturdu ancak yetkililer tarafından henüz polis şiddetine karşı bir açıklama ve soruşturma gerçekleşmedi.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; Ümmetimizin kurtuluşa susadığı şu dönemde, çağına mucizevi kurtuluş getiren Efendimizi hatırlamak ve O’nu daha iyi anlamak ve davasının farkına vararak hayırlı bir ümmet olmak için Semra Kuytul Hocahanımın konuşmacı olarak katılacağı Diyarbakır’da bayanlara yönelik düzenlemeyi planladığımız Kutlu Doğum Programımıza da izin verilmedi.

Bu şekilde haksız uygulamalarla konferanslarımıza izin verilmemesini şiddetle kınıyoruz. Yapılan bu zulmü siz duyarlı halkımızın vicdanına ve Rabbimize havale ediyoruz.

Tüm Bayan Kardeşlerimize Duyurulur

Programımızın düğün salonunda gerçekleştirilmesine izin verilmemesi sebebi ile programı dernek binamızda gerçekleştireceğiz.

Tarih: 29 Nisan Cumartesi   Saat: 13.30

Yer: Urfa Yolu 1.km Malabadi Otel Karşısı Şenova 1 Apt Altı Kayapınar/DİYARBAKIR

28 Nisan 2017

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.