ŞU ANDA CUMA TEFSİR DERSİ CANLI YAYINDA!
Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin her cuma gerçekleştirdiği tefsir dersi şu anda canlı yayında! Canlı yayını hemen sitemizden, TV FURKAN'dan veya sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz:
Canlı Yayını TV Furkan'dan izlemek için tıklayın
Canlı Yayını Facebook'tan izlemek için tıklayın
Canlı yayını Furkan Vakfı Youtube kanalından izlemek için tıklayın
Canlı yayını Alparslan Kuytul Twitter hesabından izlemek için tıklayın
CANLI YAYINI SİTEMİZDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir İptal Kararı Daha!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar düzenlemekteyiz.

Yaklaşık iki yılı aşkındır çeşitli yollarla engellenen konferanslarımıza bir yenisi daha eklendi.

Diyarbakır’da gerekli tüm izinler alınarak 19 Şubat 2017 Pazar günü  gerçekleştirmeyi planladığımız konferansımız hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin Valilik kararı ile iptal edildi.

İPTALLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Gerekli tüm izinleri alınmış onlarca konferansımız önce izin verilerek, sonra çeşitli bahaneler ve yollarla bir bir iptal ediliyor.

Bu durumun kamuoyunca bilinmesini istiyor ve hiçbir engellemenin Furkan Hareketi’ni yıldıramayacağını, aksine daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını bildiriyoruz…

16 Şubat 2017

1. HASAN ÇİFTÇİ dedi ki:

YAZIKLAR OLSUN. MÜSLÜMANLARA DESTEK OLMASI GEREKENLER KÖSTEK OLUYOR.

2. Kadir dedi ki:

Allah Belanızı Versin Gerçkeler Zorlarına Gidiyor Gerçekleri Halka Anlatmak Nasıl İptal Lütfen Rica Ediyorum Kesinkle Kesinkle İptal Olmamamsı lazımdı..