İftiralara Cevaplar
Mobil İzle

Bir İptal Kararı Daha!

Şub 16, 2017 | Kategori: Vakfımızdan Haberler | 2 yorumlar

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar düzenlemekteyiz.

Yaklaşık iki yılı aşkındır çeşitli yollarla engellenen konferanslarımıza bir yenisi daha eklendi.

Diyarbakır’da gerekli tüm izinler alınarak 19 Şubat 2017 Pazar günü  gerçekleştirmeyi planladığımız konferansımız hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin Valilik kararı ile iptal edildi.

İPTALLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Gerekli tüm izinleri alınmış onlarca konferansımız önce izin verilerek, sonra çeşitli bahaneler ve yollarla bir bir iptal ediliyor.

Bu durumun kamuoyunca bilinmesini istiyor ve hiçbir engellemenin Furkan Hareketi’ni yıldıramayacağını, aksine daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını bildiriyoruz…

Yorumlar (2 Cevap)

1. HASAN ÇİFTÇİ dedi ki:

YAZIKLAR OLSUN. MÜSLÜMANLARA DESTEK OLMASI GEREKENLER KÖSTEK OLUYOR.

2. Kadir dedi ki:

Allah Belanızı Versin Gerçkeler Zorlarına Gidiyor Gerçekleri Halka Anlatmak Nasıl İptal Lütfen Rica Ediyorum Kesinkle Kesinkle İptal Olmamamsı lazımdı..

Yorumunuzu Ekleyin

E-Posta adresinizi yayınlanmayacaktır.