Furkan Vakfı’ndan İstanbul Valiliğine

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak, İstanbul Valiliği ve emniyetinden gerekli tüm izinleri alarak 27 Kasım Pazar günü İstanbul Fatih’te “İslam’da Teslimiyet Kavramı” konulu bir konferans gerçekleştirecegiz.

Ancak mesainin olmadığı cumartesi günü programımızı gerçekleştireceğimiz Renk Düğün Salonuna gelen ve kendilerini polis olarak tanıtan bazı sivil kimseler hiçbir belge teslim etmeden programın Fatih Kaymakamlığı tarafından iptal edildiğini söylemişlerdir.

Bu kişilerin vakfımızın merkezi ya da İstanbul şubemizin sorumluları ile irtibata geçmeyip bu konuyu meseleyle hiçbir ilgisi olmayan düğün salonunun sahibi ile konuşmaları tarafımızda bu kişilere karşı büyük bir şüphe oluşturmuştur.

Programımızdan sorumlu olan kişiler, bu olay üzerine İstanbul Valiliği, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fatih Kaymakamlığı’na gittikleri halde konuyla ilgili hiçbir muhatap bulamamışlardır.

Özellikle belirtmek isteriz ki, vakfımızın merkezine veya İstanbul şubemize, ne İstanbul Valiliği ne İstanbul Emniyet Müdürlüğü ne de Fatih Kaymakamlığı tarafından ulaşmış herhangi bir resmi iptal belgesi bulunmamaktadır.

Vakfımıza gönül vermiş binlerce insanın mağduriyetine engel olma ve harcanmış binlerce liranın boşa gitmemesi için bu konu hakkında İstanbul Valiliği ya da Fatih Kaymakamlığı tarafından bir açıklama yapılmasını ivedilikle bekliyoruz.

Kamuoyuna duyurulur.

Başvuru: http://bilgiedinme.tccb.gov.tr/

27 Kasım 2016

1. ömer faruk dedi ki:

Allahın dininin anlatilacagi bir konferansın iptal edilmesini

2. Cemal Durra dedi ki:

Ülkemiz maalesef Komünist Rusya’nın ilk dönemleri olan Lenin dönemine doğru hızla gidiyor. Tek parti dönemleri her zaman olduğu gibi son 15 yıldır yine zulüm dönemi olarak yaşanıyor. FETÖ bahanesiyle zindanlara atılan gerçekte FETÖ ile ilgisiz Müslümanların sayısının gitgide artması, İsrail aleyhine Filistin’i destekleyen yayınlar yapan Hilal TV’nin kapatılması, Alâeddin Palevi Hoca’nın Konya’da faaliyet gösteren medresesinin kapatılması ve bugün de Alpaslan Kuytul Hoca’nın konferansını iptali, iktidardaki AKP hükümetinin nereden kaynaklandığını anlayamadığımız İslam ve Müslüman düşmanlığında CHP’yi çok gerilerde bıraktığını gösteriyor. Allah’ın haram kıldığı bir çok konuyu yasallaştıran ancak ülkede Kur’an ve Sünnet adına yapılan faaliyetleri tüm gücüyle engellemeye çalışan bu iktidara oy ve onay veren Müslüman(!)ların, hesap gününü düşünerek bu tavırlarını bir kez daha gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum.

3. Cemal Durra dedi ki:

Önceki yorumumda kapatılan TV kanalının adı yanlışlıkla Hilal TV olarak yazılmıştır, doğrusu yayın yönetmenliğini Nureddin Şirin’in yaptığı KUDÜS TV olacaktı, yanlışlıktan dolayı özür dilerim…