Hızlı ve Kaliteli Eğitim Almak İsteyenler İçin Online İslami Eğitimlerimiz Başlıyor!

Furkan Vakfı olarak 2 yıldır internet üzerinden yaptığımız ‘Online Eğitim Programlarımıza’ bir yenisi daha eklendi!

Biz medeniyetimize dönüyoruz sloganıyla yola çıkan vakfımız  Öncü bir nesli meydana getirmenin ancak aydın âlim fertlerle mümkün olacağını öngörmektedir.

Araştırmacı, çağına duyarlı, vazifelerinin farkında olup kısa süreli eğitim programları neticesinde İslami ilimlerle donanmak isteyenler için “ONLİNE  İSLAMİ EĞİTİM KURLARI” başlıyor!

Programımız çerçevesinde

• Tecvid kurallarına uygun olarak öğretilen Kuran-ı Kerim dersleri
  • Peygamberi mücadele şuuruyla farklı bir boyut kazanan siyer dersleri
  • Kulluk rehberimiz olan Kuran’ı anlamaya yönelik meal dersleri
  • Peygamberimizi tanımak ve yolunun takipçisi olabilmek için hadis dersleri

Bu kısa süreli eğitim programlarına;

İslami eğitim almak isteyen, 15 yaşını doldurmuş, araştırmacı, şartları ilim almaya müsait olan tüm erkek ve bayan kardeşlerimizi davet ediyoruz!

Kulluğumuzun farkına varmak için,

Az bir ömre birçok hayrı sığdırmak için,

İlimle yücelmek, yükselmek için,

Çağına ışık tutan bir meşale olmak için,

Ve aydın âlim kadrosunda bir nefer olmak için…

HAYDİ ONLİNE İSLAMİ  EĞİTİM KURLARINA !!!

Başvuru ve detaylı bilgi İçin irtibat telefon:

Bayan: 0541 762 11 96

Bay:  0 539 564 25 07

Dersler www.islamidersler.com sitemizde ONLİNE olarak yapılmaktadır. Kur bitiminde yapılacak olan sınav sonrasında başarılı olan öğrencilere katılım belgesi verilecektir.

www.islamidersler.com

24 Şubat 2016