14 Mayıs 2018
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; bugün (14 Mayıs Pazartesi) İşgalci İsrail güçleri tarafından, Amerika'nın başkonsolosluğunu Kudüs’e taşıma kararı üzerine gösteri düzenleyen Filistinlilere gerçek mermilerle müdahale edilmesi sonucu abluka altındaki Gazze sınırında düzenlenen gösterilerde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz… 1948 yılından beri Ortadoğu’nun kalbine hançer gibi saplanan İsrail, her ne kadar kendini devlet ilan etse de işgalcinin ta kendisidir! Tüm dünyanın gözü önünde zulmüne devam etmektedir. İsrail’i ve yaptığı katliamları kınıyoruz! Özellikle Ramazan arefesinde yapılan bu zulmü LANETLİYORUZ! Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin dediği gibi; Düşman İsraillilere diyoruz ki; Muhakkak ki biz İsrail’i tanımadık ve asla tanımayacağız. Dünyadaki tüm Müslümanları, Kudüs'e ve kardeşleri olan Filistinlilere yardım etmeye ve düşman İsrail ile ilişkileri kesmeye davet ediyoruz. Biz Furkan Vakfı olarak Filistin halkını destekliyor, onlar için dua ediyor ve onlarla kenetleniyoruz. Allah-u Teala’ya Filistinlileri koruması ve düşmanlarına karşı yardım etmesi için niyaz ediyoruz.