10 Ara 2016
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için düzenlemekte olduğumuz İslami davet ve etkinlik içerikli İzmir konferansımız Valilik tarafından iptal edildi. 10 Aralık'ta (bugün) gerçekleştirmeyi planladığımız, iki hafta evvelinden gerekli tüm izinleri alınarak duyuru çalışmaları yapılan konferansımızın hiçbir haklı gerekçe gösterilmeden son anda iptal edilmesini şiddetle kınıyoruz. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı konferansa izin vermeyen KONYA Valiliğinin yani sıra, 10 Aralık’ta genç bayanlara yönelik düzenlemeyi planladığımız “Adıyaman Bayan Gençlik Konferansımız” için yaptığımız başvuru neticesinde ADIYAMAN Valiliğinden de izin çıkmadı. Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak bu adaletsizliği de kınıyoruz.