Kurban’da Hayır Köprülerini Kuruyoruz!

Özlenen İslam Medeniyetini kuracak Öncü bir Nesil yetiştirmek ve ihtiyaç sahibi aile ve talebelere yardımda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Vakfımız, bu yıl da Kurban Bayramında hayır köprülerini kurmaya devam ediyor.

1994 yılında “Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmalıdır” sloganıyla yola çıkan Vakfımız, kurulduğu günden bu güne aralıksız faaliyetlerini sürdürmekte ve birçok hayra vesile olmaktadır.

Yıl içerisinde birçok öğrenciye eğitim, burs, öğrenci evi gibi hizmetler verirken, halkı bilinçlendirmek amaçlı konferans, panel, tefsir dersi gibi faaliyetlerimize de devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi aile ve talebelere de yardım yaparak Kurban Bayramının hayır köprüsü olmasını sağlıyoruz.

2015 yılı Kurban Bayramında hayırseverlerin bağışlayacağı kurbanlardan elde edilen gelirlerin İslam Medeniyetini inşa edecek Öncü Neslin yetiştirilmesi ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım olarak ulaştırılması gibi hizmetlerde kullanmayı planlıyoruz. Bu kapsamda tüm hayırseverleri Kurban Bayramında bağış yapmaya davet ediyoruz.

Yurtdışından bağış yapmak isteyen kardeşlerimize de bağış imkanını sunuyoruz. PayPal üzerinden bağışlarınızı yapabilirsiniz.

Kurban bedeli: 620 TL

Hemen bağış yapmak için bağış sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: www.furkanvakfi.net/bagis

14 Eylül 2015

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.