Kurban’da Hayır Köprülerini Yeniden Kuruyoruz!

Özlenen İslam Medeniyetini kuracak Öncü bir Nesil yetiştirmek ve ihtiyaç sahibi aile ve talebelere yardımda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Vakfımız, bu yıl da Kurban Bayramında hayır köprülerini kurmaya devam ediyor.

1994 yılında “Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmalıdır” sloganıyla yola çıkan Vakfımız, kurulduğu günden bu güne aralıksız faaliyetlerini sürdürmekte ve birçok hayra vesile olmaktadır.

Yıl içerisinde birçok öğrenciye eğitim, burs, öğrenci evi gibi hizmetler verirken, halkı bilinçlendirmek amaçlı konferans, panel, tefsir dersi gibi faaliyetlerimize de devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi aile ve talebelere de yardım yaparak Kurban Bayramının hayır köprüsü olmasını sağlıyoruz.

2016 yılı Kurban Bayramında hayırseverlerin bağışlayacağı kurbanlardan elde edilen gelirlerin İslam Medeniyetini inşa edecek Öncü Neslin yetiştirilmesi ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım olarak ulaştırılması gibi hizmetlerde kullanmayı planlıyoruz. Bu kapsamda tüm hayırseverleri Kurban Bayramında bağış yapmaya davet ediyoruz.

Kurban bedeli: 650 TL

Hemen bağış yapmak için bağış sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: www.furkanvakfi.net/bagis

22 Ağustos 2016

1. koray dedi ki:

kredi kartından kurban bağısı yapılamıyor en son aşamada telefona şifre geldikten sonra “bu siteye ulaşılamıyor” ibaresi cıkıyor cozum bulmak gerekli. kartın kayıtlarına baktım parayı da cekmemiş.

1. Yönetici dedi ki:

Sorun düzeltilmiştir. Tekrar deneyebilirsiniz. Allah razı olsun…

2. Pionner Generation dedi ki:

Bu yılki kurbanımız yine Furkan a.

3. tolga dedi ki:

kurban bağışının keserken ve ismimiz okunurken ile ilgili bir video var mı?