Alparslan KUYTUL Hocaefendi Mersin’de!

Mersin Konferansına Davet!

Furkan Vakfı olarak üç yılı aşkın süredir yapılan tüm engelleme ve konferanslarımızın haksız iptallerine rağmen Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde yıl boyunca faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için yurt içinde ve yurt dışında düzenlediğimiz Konferanslar zincirimize Mersin Konferansını da ekliyoruz.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı Mersin Konferansımıza tüm halkımız davetlidir.

Konu: Ümmetin Olma Yolunda

Yer: Manolya Düğün Salonu

Tarih: 29 Aralık Cuma

Saat: 19.00

Adres:  İhsaniye Mahallesi, Zeytinlibahçe Cd., 33070 Akdeniz/Mersin

İrtibat: 0322 359 48 02

Program içeriği;

-Kur’an-ı Kerim tilaveti

-Şiir

-Sinevizyon gösterimi

-Grup Furkan

-Konferans

Bayanlara Yer Ayrılmıştır. Giriş Ücretsizdir.

Canlı Yayın

Ayrıca Mersin konferansımızı tvfurkan.comfurkanvakfi.net sitelerimizden ve sosyal medya hesaplarımızdan (youtube, facebooktwitter) canlı olarak izleyebilirsiniz.

İletişim Hattı

Konferans sonrasında cevaplanmasını istediğiniz sorularınızı WhatsApp iletişim hattımıza gönderebilirsiniz.

İletişim Hattı: 0530 736 73 23

Geçen yıl Mersin halkının yoğun katılımı ile gerçekleştirdiğimiz ‘Allah’a Yönelmek’ konulu Konferansımızda Alparslan Kuytul Hocaefendi şu konulara değinmişti:

Allah’tan başkasına yönelenlerin nasıl bir girdaba girdikleri dün de görüldü bu gün de görülmektedir.

Allah’tan başka hiçbir şey, hiçbir din ve hiçbir ideoloji, insanı sırat-ı mustakime iletemeyecektir.

Allah’a yönelen sırtını Allah’a dayar, sırtını Allah’a dayayan hiçbir şeyden korkmaz!

Allah’ın gösterdiği istikamete girmek, O’nu sevmek ve O’ndan korkmakla mümkündür.

05.02.2017/ Mersin Konferansı

21 Aralık 2017