ŞU ANDA CUMA TEFSİR DERSİ CANLI YAYINDA!
Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin her cuma gerçekleştirdiği tefsir dersi şu anda canlı yayında! Canlı yayını hemen sitemizden, TV FURKAN'dan veya sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz:
Canlı Yayını TV Furkan'dan izlemek için tıklayın
Canlı Yayını Facebook'tan izlemek için tıklayın
Canlı yayını Furkan Vakfı Youtube kanalından izlemek için tıklayın
Canlı yayını Alparslan Kuytul Twitter hesabından izlemek için tıklayın
CANLI YAYINI SİTEMİZDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Adıyaman Furkan Derneği’nden Kardeşlik Programlarının İptali İle İlgili Basın Açıklaması

Adıyaman Furkan Derneğinde bayanlara yönelik gerçekleştirilecek olan kardeşlik programı Emniyet tarafından gerekçe gösterilmeksizin son anda engellendi.

Tutulan düğün salonunda yapılmasına izin verilmeyen program derneğin küçük salonunda gerçekleştirilmek zorunda kaldı. Programa konuk olarak katılacak olan Semra Kuytul Hocahanım ile birlikte onlarca insan salonun önünde toplanarak mağdur edildiler. İlk kez yaşanmayan bu manzara son olacağa da benzemiyor.

Bu durumun kamuoyunca bilinmesini istiyor ve hiçbir engellemenin Furkan Hareketi’ni yıldıramayacağını, aksine daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını bildiriyoruz…

04 Mart 2017