İftiralara Cevaplar
Konu: Beyaz TV'nin İftiralarına Cevap
Konuşmacı: Alparslan Kuytul Hocaefendi
Mobil İzle

Adıyaman Furkan Derneği’nden Kardeşlik Programlarının İptali İle İlgili Basın Açıklaması

Mar 4, 2017 | Kategori: Vakfımızdan Haberler | 0 yorum

Adıyaman Furkan Derneğinde bayanlara yönelik gerçekleştirilecek olan kardeşlik programı Emniyet tarafından gerekçe gösterilmeksizin son anda engellendi.

Tutulan düğün salonunda yapılmasına izin verilmeyen program derneğin küçük salonunda gerçekleştirilmek zorunda kaldı. Programa konuk olarak katılacak olan Semra Kuytul Hocahanım ile birlikte onlarca insan salonun önünde toplanarak mağdur edildiler. İlk kez yaşanmayan bu manzara son olacağa da benzemiyor.

Bu durumun kamuoyunca bilinmesini istiyor ve hiçbir engellemenin Furkan Hareketi’ni yıldıramayacağını, aksine daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını bildiriyoruz…

Yorumunuzu Ekleyin

E-Posta adresinizi yayınlanmayacaktır.