ŞU ANDA CUMA TEFSİR DERSİ CANLI YAYINDA!
Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin her cuma gerçekleştirdiği tefsir dersi şu anda canlı yayında! Canlı yayını hemen sitemizden, TV FURKAN'dan veya sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz:
Canlı Yayını TV Furkan'dan izlemek için tıklayın
Canlı Yayını Facebook'tan izlemek için tıklayın
Canlı yayını Furkan Vakfı Youtube kanalından izlemek için tıklayın
Canlı yayını Alparslan Kuytul Twitter hesabından izlemek için tıklayın
CANLI YAYINI SİTEMİZDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gizlilik

Anasayfa » Gizlilik

Bu beyan furkanvakfi.net’in gizlilik politikasını içerir. furkanvakfi.net web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı kabul etmiş sayılmaktasınız.

Sistemle ilgili sorunların tespiti ve söz konusu sorunların en hızlı şekilde giderilebilmesi için, furkanvakfi.net, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Sitemizdeki kayıt formları, anketler ve yarışmalarda, irtibat bilgilerinizi (adınız, soyadınız, email adresiniz, telefon numaralarınız ve posta adresiniz) vermeniz talep edilmektedir. Yukarıda bahsedilen kişisel bilgileriniz; sizlere daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunmak için kullanılacaktır.

furkanvakfi.net üyesi olduğunuz andan itibaren, aksi tarafınızdan talep edilmediği sürece, günlük ve haftalık bilgilendirme emailleri, e-mail adresinize gönderilecektir. Dilediğiniz zaman bu e-maillerle ilgili değişiklik yapma, hizmetten vazgeçme ve yeniden başlatma hakkınız bulunmaktadır. Bu e-maillerin içeriği; sizin haberdar olmanızı istediğimiz içerikler, sitemizdeki son güncellemeler, farklı kurum ve kişilerin reklamlarını ve benzeri bilgileri içerebilir. Demografik bilgiler, sitemizi kullanıcılarımızın ilgi alanlarına göre uyarlamak için kullanılmaktadır. Bu bilgiler, sitemizin hedef kitleye uyarlanabilmesi için kullanılacaktır.

furkanvakfi.net üyelik iptal işleminizi info@furkanvakfi.net adresine email göndererek gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemizde topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.

Sitemiz içerisinde yazılan mesajlardan ve yorumlardan tamamen yazan şahıslar sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı furkanvakfi.net ve Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı hiçbir sorumluluk kabul etmez.

furkanvakfi.net’e aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Adres : Abidinpaşa Cad. Kadıoğlu İşhanı No:59/C Kat:2 Seyhan/ADANA
Tel: 0 322 359 48 02