İftiralara Cevaplar
Mobil İzle

Gizlilik

Oca 3, 2015

Bu beyan furkanvakfi.net’in gizlilik politikasını içerir. furkanvakfi.net web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı kabul etmiş sayılmaktasınız.

furkanvakfi.net, üyelik aşamasında ve daha sonrasında sizden bazı kişisel bilgilerinizi talep eder. Kişisel bilgilerinizin korunması ve gizliliğinizin sürdürülebilmesi, furkanvakfi.net ekibi olarak birinci önceliğimizdir. Bu nedenle vermiş olduğunuz bilgiler asla üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

Sistemle ilgili sorunların tespiti ve söz konusu sorunların en hızlı şekilde giderilebilmesi için, furkanvakfi.net, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Sitemizdeki kayıt formları, anketler ve yarışmalarda, irtibat bilgilerinizi (adınız, soyadınız, email adresiniz, telefon numaralarınız ve posta adresiniz) vermeniz talep edilmektedir. Yukarıda bahsedilen kişisel bilgileriniz; sizlere daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunmak ve eğitim programımızda hedeflerimize ulaşmak için kullanılacaktır.

furkanvakfi.net üyesi olduğunuz andan itibaren, aksi tarafınızdan talep edilmediği sürece, günlük ve haftalık bilgilendirme emailleri, e-mail adresinize gönderilecektir. Dilediğiniz zaman bu e-maillerle ilgili değişiklik yapma, hizmetten vazgeçme ve yeniden başlatma hakkınız bulunmaktadır. Bu e-maillerin içeriği; sizin haberdar olmanızı istediğimiz içerikler, sitemizdeki son güncellemeler, farklı kurum ve kişilerin reklamlarını ve benzeri bilgileri içerebilir. Demografik bilgiler, sitemizi kullanıcılarımızın ilgi alanlarına göre uyarlamak için kullanılmaktadır. Bu bilgiler, sitemizin hedef kitleye uyarlanabilmesi için kullanılacaktır.

furkanvakfi.net üyelik iptal işleminizi info@furkanvakfi.net adresine email göndererek gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemizde topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.

Sitemiz içerisinde yazılan mesajlardan tamamen yazan üye sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı furkanvakfi.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

furkanvakfi.net’a aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Adres : Abidinpaşa Cad. Kadıoğlu İşhanı No:59/C Kat:2 Seyhan/ADANA
Tel: 0 322 359 48 02