Sık Sorulan Sorular

Anasayfa » Sık Sorulan Sorular
Sık Sorulan Sorular
Bu bölümde bize sıklıkla yöneltilen soruları ve cevaplarını derledik. Detaylı bilgi için info(@)furkanvakfi.net adresine mail gönderebilirsiniz.
Size soru sormak istiyorum. Sorularımı nasıl iletebilirim?
Sorularınızı soru@furkanvakfi.net adresine mail atabilirsiniz.
Bulunduğum şehirde hizmetiniz var mı?
İletişim sayfamızdan bulunduğunuz şehri seçerek hizmetimizin var olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Buraya tıklayarak iletişim sayfamıza ulaşabilirsiniz.
Derslerinize katılmak istiyorum ancak bulunduğum şehirde hizmetiniz yok. Ne yapabilirim?
Temsilcilik veya şubelerimizin olmadığı şehirlerdeki kardeşlerimiz için Sanal Eğitim Derslerimiz mevcuttur. www.islamidersler.com adresinden kayıt yaptırıp bizimle irtibata geçerek derslerimize katılabilirsiniz.
Vakfınızın asıl gayesi nedir?
Vakfımızın asıl gayesi; hakiki imana ulaşmış, ibadete âşık, ahlâk sahibi ve Allah Azze ve Celle’nin yeryüzünde hâkimiyeti için meşrû yollarla mücadele eden, hayırlı işlerde topluma öncülük yapacak ÖNCÜ BİR NESİL hazırlamaktır.
Herhangi bir cemaat veya tarikate bağlı mısınız?
Furkan Vakfı olarak herhangi bir cemaat veya tarikate bağlı değiliz. Kuruculuğunu Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin yaptığı vakfımız Kur'an ve Sünnet çerçevesinde faaliyet göstermektedir.