ŞU ANDA CUMA TEFSİR DERSİ CANLI YAYINDA!
Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin her cuma gerçekleştirdiği tefsir dersi şu anda canlı yayında! Canlı yayını hemen sitemizden, TV FURKAN'dan veya sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz:
Canlı Yayını TV Furkan'dan izlemek için tıklayın
Canlı Yayını Facebook'tan izlemek için tıklayın
Canlı yayını Furkan Vakfı Youtube kanalından izlemek için tıklayın
Canlı yayını Alparslan Kuytul Twitter hesabından izlemek için tıklayın
CANLI YAYINI SİTEMİZDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sık Sorulan Sorular

Anasayfa » Sık Sorulan Sorular
Sık Sorulan Sorular
Bu bölümde bize sıklıkla yöneltilen soruları ve cevaplarını derledik. Detaylı bilgi için info(@)furkanvakfi.net adresine mail gönderebilirsiniz.
Size soru sormak istiyorum. Sorularımı nasıl iletebilirim?
Sorularınızı soru@furkanvakfi.net adresine mail atabilirsiniz.
Bulunduğum şehirde hizmetiniz var mı?
Bize ulaşın sekmesindeki Türkiye haritasından bulunduğunuz şehri seçerek hizmetimizin var olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Buraya tıklayarak haritaya ulaşabilirsiniz.
Derslerinize katılmak istiyorum ancak bulunduğum şehirde hizmetiniz yok. Ne yapabilirim?
Lütfen çift tırnak gibi özel karakterler kullanmayınız.
Vakfınızın Asıl Gayesi Nedir?
Vakfımızın asıl gayesi; hakiki imana ulaşmış, ibadete âşık, ahlâk sahibi ve Allah Azze ve Celle’nin yeryüzünde hâkimiyeti için meşrû yollarla mücadele eden, hayırlı işlerde topluma öncülük yapacak ÖNCÜ BİR NESİL hazırlamaktır.
Herhangi Bir cemaat veya tarikate bağlı mısınız?
Furkan Vakfı olarak herhangi bir cemaat veya tarikate bağlı değiliz.Kuruculuğunu Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin yaptığı vakfımız Kur'an ve Sünnet çerçevesinde faaliyet göstermektedir.