İftiralara Cevaplar

Yorumlar (13 Cevap)

1. feride dedi ki:

2. hatıce mol dedi ki:

ne olursa olsun arkanızdayız hocam yolun yolumuzdur ınsallahhhhh ..

3. cevdet kaya dedi ki:

ölümden öte köy yoktur hocam sonuna kadar yanınızdayız ve sonuna kadar haklı davamızı sürdüreceğiz inşallah

4. onur eyyüp doğan dedi ki:

Allah razı olsun sizden hocam. yolun yolumuzdur !!

5. minyeli abdullah dedi ki:

ortada düşmanlık yok arkadaşlar…yol hepimizin yolu..rabbimiz, iki Müslümanın arasında anlaşmazlık çıkarsa onu kuran ve sünnet ölçülerinde çözün demiyor mu? yangına körükle gitmeyelim.. ülkemizin ve islam aleminin içinden geçtiği bu zor zamanda yapıcı birleştirici ve ümmeti kucaklayan beyanlar, sözler sarf edelim. unutmayalım ki tefrika ateşi evimizi, tarikatımızı, vakfımızı, cemaatimizi ve partimizi de yakar…allah cc ümmeti Muhammed’e kısır döngü tartışmaları an karib bırakıp kuran ve sünnet etrafında birleşmeyi, islam düşmanlarının ekmeğine yağ sürmemeyi nasib etsin..amin bi hürmeti taha ve yasin

6. ibrahim dedi ki:

Hocanın konuşma şekli yanlıştır.Kendisininde dediği gibi bir kaç paralelcilerin davranışlarını toplu olarak hükümete mal etmesine gerek yok.Hocada çok iyi biliyor ki davasında haklıysa Allah onunla birliktedir ve hiçbir güç onun karşısına çıkamaz.O yüzden sağa sola çamur atacağına önüne bakıp ilim yayma amacına girmesi gerekiyor.Yaptığı yanlıştır ve bu davranışlarından bir an önce kurtulması gerekir.

7. salih dedi ki:

40 yildir Milli Gorus harekati neler cekti siyonizmden, erbakan hocamizi hep engellediler, talebeliride onu satti ve siyonizm AKPyi kurdu.

8. ülgen dedi ki:

9. Metin dedi ki:

Ağzınıza sağlık hocam Peygamber efendimiz S.A.V de,dediği gibi Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Susmuyoruz Çok şükür.

10. can tankan dedi ki:

her secimde sistemi mi seçiceğiz ??

11. birsen dedi ki:

devletine milletine iftira asla kabul edilemez , devleti ile kvgalı olmanızı hiç anlamıyorum ALLAH razı olsun baş örtüsü serbest olmaya devam ediyor imam hatipli gençlerin önü açılıyor.

12. Fatih dedi ki:

Saygıdeğer Alpaslan Hocam;
    Öncelikle şunu belirtmek isterim ki yaklaşık 4-5 aydır youtube ve twitter da videolarınızı izliyorum. Sizi takip ediyorum.
    Şunu belirtmek isterim ki Dosdoğru ve korkusuz çıkışlarınız beni hep etkiledi. Neden etkiledi? Çünkü biz şunu iyi bilmeliyiz ki Müslüman olarak ancak ve ancak Allah’ın önünde eğiliriz ve Yüce Allah’ın emrettiklerini herhangi birisinden korktuğumuz için görmezden gelemeyiz, saklayamayız, yalanlayamayız. İşte sizde bu duruşu gördüm.
    Biliyorum ki bu duruşunuzdan dolayı bir çok yerde konferanslarınız iptal edildi, sizlere zorluklar çıkarıldı. yine de eğilmediniz ve kendinizi “dini afyon olarak kullananlara kul etmediniz.”
    Sizi Newroz ile ilgili olan konuşmanızdan dolayı eleştiriyorum. bir kere PKK yandaşları dediğiniz kişiler Kürtlerdir. Kürtlerde Zerdüşt yok. Zerdüştlük Kürtlerin İslam’dan önceki dinidir.Ama tarih olmuştur. Newroz Zerdüşlük bayramı değil, Kürtlerin Asur zulmünden kurtuluşunun sembolüdür. Kawa zalim Dehak’a karşı muzaffer olunca kale üstünde ateş yakarak halka işaret göndermiştir. burada yakılan ateş halka zaferin işareti olduğu için önemlidir. Newroz da yeni gün anlamına gelmektedir. yani ilk Özgür gün demektir. Kürtler de yüzyıllardır bir gün özgürlüklerini kazanacaklarını ve yine ateş yakarak herkese haber vereceklerini düşünmektedir.
    Madem ki kutlamak günahtır. o zaman 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim i de kutlamak haramdır ve günahtır. bunu neden söylemiyorsunuz?

Yorumunuzu Ekleyin

E-Posta adresinizi yayınlanmayacaktır.