İftiralara Cevaplar
Mobil İzle

Bir İptal Kararı Daha!

Şub 24, 2017 | Kategori: Vakfımızdan Haberler | 0 yorum

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar düzenlemekteyiz. Yaklaşık iki yılı aşkındır çeşitli yollarla engellenen konferanslarımıza bir yenisi daha eklendi. Osmaniye’de 26 Şubat 2017 Pazar günü gerçekleştirmeyi planladığımız konferansımız hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin Valilik kararı ile iptal edildi.

İPTALLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Gerekli tüm izinleri alınmış onlarca konferansımız önce izin verilerek, sonra çeşitli bahaneler ve yollarla bir bir iptal ediliyor. Bu durumun kamuoyunca bilinmesini istiyor ve hiçbir engellemenin Furkan Hareketi’ni yıldıramayacağını, aksine daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını bildiriyoruz…

Yorumunuzu Ekleyin

E-Posta adresinizi yayınlanmayacaktır.