Furkan Eğitim Ve Hizmet Vakfı Olarak; Teşekkür Ederiz

Vakfımız kurulduğu günden bu yana tertemiz bir geçmişe sahiptir. Hiçbir terör örgütü ya da suç örgütü ile en küçük bir bağı bulunmamıştır. Alparslan Kuytul Hocaefendi 30 yılı aşkındır devam eden hizmet hayatında Kur’an ve sünnet çizgisinde ilerlemeyi kendisine şiar edinmiş ve doğru bildiklerini konuşma vazifesinden her şeye rağmen ödün vermemiştir. Cesareti, doğrulara sadakati, mazlumlara desteği ile tanınan Hocaefendi, bazı doğruları konuşması ve yanlışları tenkit etmesi sebebiyle zaman zaman bir takım güçlerin hedefi haline gelmiştir.

Buna rağmen o, doğru bildiği yolundan vazgeçmemiş ve hakikatleri konuşmayı her türlü menfaatin üzerinde görmüştür.

Bu sebeple özellikle son 3-4 yıldır birçok konuda ciddi bir engelleme ile karşı karşıya kalan Furkan Vakfı son olarak da bir şafak baskını ile bir zulme daha uğramıştır.

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve bazı talebelerinin gözaltına alındığı, Vakıf binamıza kayyum atandığı şu sıkıntılı günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyenlere teşekkürü bir borç biliriz.

08 Şubat 2018

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.