İslam Dinine İhanetin Belgesi!

İsyan, fitne ve ihanet hareketi başlatarak Furkan Vakfı’ndan ayrılan ve şube binamızı ele geçirmek için gayri islami ve gayri ahlaki her türlü yola başvuran Kopenhag’daki asiler, cürümlerine bir yenisini daha eklediler. Hayırlı bir nesil yetiştirme ve İslam Medeniyetini inşa etme amacıyla gerçekleştirdiğimiz hayırlı faaliyetlerden rahatsız olan asiler, mahkemeye müracaat ederek şube binamızda gerçekleştirilen islami faaliyetlerin durdurulmasını talep ettiler.

Mahkemeye müracaat metinlerinin ilgili kısmı aşağıdadır:

Dernek( Furkan egitim ve hizmet vakfi) islami faliyetler yapmaya baslamis, bu da dernegin amacina aykiridir. Ayni zamanda binanin kullanim hakkinin dernege verilmesinede aykiridir.

Asiler güruhu, bu müracaatlarıyla İslami harekete ve faaliyetlere en ufak bir zarar veremeyecek bilakis günahlarını arttıracak ve Alemlerin Rabbi olan Allah’ın öfkesini üzerlerine çekeceklerdir.

19 Ocak 2017

1. Fatih dedi ki:

Allah yalan söyleyeni kendi iddiasında boğarak rezil eder. Kopenhag’ın Gasıpları için de durum değişmiyor.