Öncü Nesil Avrupa’da!

Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi’nin konferanslar zincirinde şimdi de Avrupa var! 2014 yılında 4 konferans yapan Hocaefendi, 2015 yılında 6 konferansla Avrupa’da tevhidi anlatmaya devam ediyor. Konferanslar www.furkanvakfi.net adresinden CANLI olarak yayınlanıyor. İşte o konferanslar:

2015-AVRUPA-KONFERANSLAR

Tarih: 14 Mayıs Perşembe

02 Mayıs 2015

1. Muharrem dedi ki:

selamin aleyküm.Dortmunddaki konferansiniz Dortmundun neresinde olucaktir, adressi ariyorumda fakat sayfanizda bulamadim, bana cabuk bi cevap verseniz cok sevinirim,bende o hayirli konferansa katilmak isterim allahin iziniyle,allah sizin yaptiklarinisdan rasi olsun.

1. Furkan Vakfı dedi ki:

Konferansımız, Gözde Eventhallen ImSpãhenfelde 51 44143 Dortmund adresinde gerçekleşecektir.

2. Ahmet dedi ki:

selamun aleyküm. Münih konferansiniz neresinde olucaktir? adressi sayfanizda bulamadim, bende o hayirli konferansa katilmak isterim allahin iziniyle,allah sizin yaptiklarinisdan rasi olsun.

1. Furkan Vakfı dedi ki:

Konferansımız, Öz Düğün Salonu Frankfurter Ring 150 80807 München adresinde gerçekleşecektir.